pehku_sauna-e1429783271339

LAUTEILTA NÄKYY KIUAS JA KAUAS

Mualiman Sauna

Pari askelta Pehkusta ja istut Mualiman Saunan muhkeissa löylyissä. Puulla lämpiävän näköalasaunan ikkunasta aukeaa henkeäsalpaava näkymä Tahkon ylle. Mualiman Saunan takkatuvassa voi nauttia myös pientä purtavaa. Lauteille mahtuu kerrallaan 20 henkilöä ja saunomisaikaa kaksi tuntia kerrallaan. Saunapakettiin sisältyvät pyyhkeet ja peseytymisaineet. Mualiman Saunassa on A-oikeudet, juomat ja purtavat veloitetaan erikseen.

Afterski-sauna

Entäpä, jos päätättekin laskettelupäivän Mualiman Saunaan. Takassa loimottaa tuli, kuppi kuumaa odottaa punaposkisia laskettelijoita ja saunatupaan on katettu savolaista saunalenkkimakkaraa ja perunasalaattia. Vaihtovaatteet on tuotu jo päivän alussa ylös odottamaan. Sukset ja puhtaaksi pestyt asiakkaat kyyvittään nelipyöräisellä alas laaksoon sovittuna ajankohtana.

Polttarisauna

Katajanoksilla, vehnäjauholla, suolalla ja kananmunalla tehdään morsiamesta/ sulhasesta kaunis/komea ja tuore puoliso. Anna meidän huolehtia perinteistä, lämpimästä saunasta, hyvästä ruoasta ja raikkaasta juomasta. Nauttikaa te polttarijuhlasta.

HUIPPUKOKOUKSET

Idylliset kokouspaikkamme Riihi ja Helmilä tarjoavat lämminhenkisen vaihtoehdon pienimuotoisten kokousten pitopaikaksi. Isompien ryhmien kokouspaikkoina toimivat mukavasti kaksi ravintolaamme Wanha Klubi ja Pehkubaari, joista toinen Tahkon keskustassa ja toinen Tahkon huipulla. Meillä yhdistät vaivattomasti kokouksen ja ravintolapalvelut, aina ammattitaidolla ja sydämellisen palvelun kera. Mikäli haluatte jäädä yökylään, tai kaipaatte höysteeksi alueen monipuolisia ohjelmapalveluja, autamme mielellämme myös niiden järjestämisessä. Otathan yhteyttä!

Klubikokous 20-80 henkilölle

Tahkon ytimessä sijaitseva Wanha Klubi on varattavissa kokouskäyttöön golfkauden ulkopuolella, eli loppusyksystä vappuun saakka.

Pehkun palaverit 20-80 henkilölle

Tämä Tahkon huipulla sijaitseva legendaarinen rinneravintola toimii persoonallisena kokouspaikkana hiihtokauden ulkopuolella.

Riihen paremmat päätökset 5-25 henkilölle

Vain talitintti kurkistaa ikkunasta. Rauhaa ja hiljaisuutta Tahkon huipulla.

Saunakamarikokous 5-12 henkilölle

Rento kokous ennen saunan lempeitä löylyjä. Näköalasauna Tahkon huipulla.

Helmilän neuvottelut 10-14 henkilölle

Tyylikkäisiin neuvotteluihin. Hulppea huvila Tahkon päätien varrella. Tutustu kokouspaikkoihin ja -tarjoiluihin.