piano_klubi

KIRMATEN KLUBILLE!

WANHA KLUBI

Wanhan Klubin henkilökunta kiittää kesän 2016 mahtavista hetkistä. Talvikaudella Wanhan Klubin tyylikkäissä tiloissa voi viettää häitä ja muita perhejuhlia tai yritystilaisuuksia.


HÄÄJUHLA KLUBILLA!

Lue lisää hääesitteestä
tai soita myyntiin p. 0440 481 488.

pehku_wedding

Klubitien kesä

Viihtyisä ravintola sijaitsee upealla paikalla golfkentän 1. ja 9.teen vieressä, ja palvelee golfkansan lisäksi muita matkailijoita ja vierailijoita niin läheltä kuin kaukaakin. Kesäpäivistä pääsee nauttimaan myös ravintolaa ympäröivällä katetulla terassilla, josta avautuu kauniit maisemat Tahkonrinteille ja matkailualueelle. Kesäkaudella Wanha Klubi palvelee joka päivä aamusta iltaan, ja keittiöstä loihditaan niin aamiaista, kotiruokalounasta, leivonnaisia kuin á la carte – herkkujakin.

Klubitien talvi

Tahkon keskustan tuntumassa, Old Coursen yhteydessä toimiva Ravintola Wanha Klubi kietoutuu ympäröivään maisemaan. Loppusyksystä kevääseen tila on varattavissa erilaisiin yksityisiin juhliin ja kokouksiin. Asiakaspaikkoja ravintolasalissa on noin 100 henkilölle, riippuen istumajärjestyksestä ja tilaisuuden luonteesta. Ravintola koostuu baarista, ravintolasalista ja aulatilasta, ja sieltä löytyy myös erilliset sauna- ja pukuhuonetilat miehille ja naisille.